Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş,ruh,beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş,doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren,dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış,kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik ,çağdaş,Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilköğretim çağındaki bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacialibilalcumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Çay Sokak No 24 Tavas DENİZLİ

Öğretim Şekli :

Adres - Yeni Mahalle Çay Sokak No 24 Tavas DENİZLİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 40 km uzaklıkta ve Tavas merkezdedir.